Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Zoran Lončarević/Screenshot/Youtube/Juzna Tribina South Side

Ekipa Veljka Belivuka koji je uhapšen 4. februara nastavila je da maltretira suparnike, da preti i uteruje dugove. Sudeći po snimcima koji su se pojavili na internetu, na meti su bivši vođa navijača Rade Petrović i starleta Tamara Đurić.

Kako se vidi i čuje u priloženom snimku, Belivukov pajtos pozvao je starletu Tamaru Đurić kojoj traži 200 evra i preti joj.

Foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

„Hoću da j**** i tebe i tvog verenika, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, je li? E k**v* jedna – pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Na drugom snimku se čuju pretnje Radetu Petroviću koji je već imao sukob sa Veljkom Belivukom.

„Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je lć planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu?“, pita muškarac Petrovića. Ovaj mu je odgovorio da su „za njega te priče kraj“.

Podsetimo, vođa navijača „Principi“, Veljko Belivuk uhapšen je 4. februara zajedno sa Markom Miljkovićem. Osumnjičeni su i za ubistva Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića.

Pored Belivuka, Miljkovića i Andrića, kao pripadnici ove grupe osumnjičeni su: Miloš Budimir (36), Marko Budimir (32) i Vladimir Grek (36), Milovan Tadić (33), Filip Ivanovski (29), Srđan Lalić (35), Boris Karapandžić (33), Nemanja Đurić (35), Vlado Draganić (46), Aleksandar Vučeljić (39), Dejan Tešić (38), Nikola Stefanović (33),

Nemanja Lakicević (41), Nikola Spasojević (29), Željko Kodžić (41), Nebojša Janković (50), Vlado Georgijev (38), Sladana Sekulić (39) i Vuk Vučinić (29).

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar