Uviđaj Cvijanove smrti vodila tužiteljka iz slučaja „Hajat“

Hronika 30. avg. 202121:16 > 21:23
Podeli:
Vladimir Cvijan, Ivana Bodrožić
Foto: Medija Centar Beograd/Facebook

Koji zamenik višeg javnog tužioca je prisustvovao uviđaju kada je pronađeno telo Vladimira Cvijana na Adi Huji, pitanje je koje je advokat Ivan Ninić više puta postavljao nadležnim u Višem javnom tužilaštvu, a nakon što je konačno dobio odgovor, kako kaže, postalo je jasno zašto se identitet postupajućeg zamenika skrivao od javnosti.

Naime, Ninić je danas objavio na svom Tviteru odgovor Višeg tužilaštva na pitanje koji je tužilac prisustvovao uviđaju kad je pronađen Cvijanov leš, januara 2018. Nakon više neuspelih pokušaja tokom kojih je čak jednom dobio odgovor da je u pitanju bio „dežurni tužilac“, Niniću je odgovoreno da je u pitanju bila zamenica VJT Vesna Petrović, čije se ime više puta pojavljivalo u javnosti.

Beogradsaki advokat naveo je da je u pitanju tužiteljka koja je svojevremeno zatvorila slučaj „Hajat“, u čijoj je sobi, nakon jedne estradne proslave, pronađen leš Ivane Bodrožić, bliske prijateljice vlasnika TV Pink Željka Mitrovića.

Iako je u zavničnom izveštaju navedeno da je Bodrožić preminula od fatalne kombinacije lekova i narkotika, deo javnosti, kao i njena pokojna majka, inače narodna poslanica Nada Bodrožić, sumnjali su da je u pitanju bio zločin.

Do danas ovaj slučaj je ostao pod velom misterije, kao i slučaj skrivene smrti bivšeg visokog funkcionera DS i SNS Vladimira Cvijana. Ispostavilo se da oba slučaja povezuje ime iste tužiteljke, koja je nedavno učestvovala u još jednom zanimljovom slučaju, s prizvukom države.

Pročitajte još;

Tužiteljka Petrović bila je ona koja je saslušavala Igora Jurića, nakon njegovog istupanja u javnosti u vezi saznanja o političaru pedofilu, a koja je i potom slučaj „zatvorila“ jer Jurić, kako je tada saopšteno, , nije hteo da sarađuje i otkrije ime političara.

O ovom skandaloznom saslušanju, kom je prisustvovala i šefica Višeg tužilaštva koja je sve vreme izlazila ispred kabineta kako bi telefonirala, portal Nova.rs je ranije pisao.

Pročitajte još:

 

Komentari

Vaš komentar