Zatvor, ključ, rešetke
Foto: Shutterstock

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je 14. Jula podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana i privremeno oduzimanje vozačke dozvole osumnjičenom S.A. (34) iz Veternika, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja i krivično delo neprižanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Ova mera je predložena zbog postojanja odobitih okolnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke.

Sud je, kako je za ‘Novosti“ rekla Svjetlana Radovanović, portparol Info službe Osnovnog suda u Novom Sadu, povodom predloga Osnovnog javnog tužilaštva doneo odluku o navedenom predlogu.

„Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu, je rešenjem odbio predlog Osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora u odnosu na osumnjičenog i izrekao privremenu meru oduzimanja vozačke dozvole“, navela je Svjetlana Radovanović.

Pročitajte još:

„Sud je svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju koje je uručeno strankama u postupku, na koje imaju pravo žalbe u zakonskom roku krivičnom vanptresnom veću ovog suda“, navodi se.

Nesreća se, kako smo pisali, dogodila u noći između 11. i 12. jula u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu, sat i po iza ponoći, kada je ,“Mercedesom“ uleteo u baštu kafića.Tada su povređene dve ženske osobe jedna teže, a druga lakše.

Posle ukrštanja u baštu kafića, vozač je udario i u drvo i tu se zaustavio.Posle toga je izašao iz kola, kao i njegova saputnica. On je otišao na jednu, a ona na drugu stranu.

BONUS VIDEO: Uhapšeni taksista i diler iz Valjeva – zaplenjeno 4kg „spida“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar