Ubica s Tvitera nije bio mrtav pijan kad je ubio studenta

Hronika 24. dec. 202011:02 > 12:36
Podeli:
Optuženi Neđeljko Đurović, Foto:Instagram

Suđenje Neđeljku Đuroviću, koji se tereti za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, nastavljeno je danas u Višem sudu saslušanjem veštaka medicinske struke Branko Mandić, koji je istakao da je optuženi bio u stanju lake opijenosti. 

On je istakao i da je u međuvremenu upoznat sa odbranom okrivljenog koji je istakao da je te noći, neposredno pre zločina, pio alkohol.

Ubijeni Mileusnić. Foto:Privatna arhiva

„Upoznao sam se sa njegovom odbranom u kojoj je istakao da je te noći popio 5,6 časa pelinkovca. Mogu da zaključim na osnovu toga da je bio u stanju alkoholne opijenosti, ali ne stepenu alkoholisanosti. Reč je o jednostavnoj alkoholnoj opijenosti“, rekao je veštak.

Na pretresu su izvršen uvid u iskaze svedoka tokom postupka, među kojima je i iskaz Gorana Mileusnića, oca ubijenog mladića, kao i Filipa Bjelića, koji je bio Milošev cimer.

Pročitajte još:

Pretres je potom odložen, jer se dva svedoka nisu pojavila, a naredni je zakazan za 18. januar.

Na suđenju je bio i otac ubijenog mladića, ali i brojni prijatelji koji prisustvuju svakom pretresu.

Podsetimo, student Miloš Mileusnić ubijen u noći između 26. i 27. januara 2019. godine na pločniku zgrade u ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Napadač je tada mladiću prišao i iz čistog mira izbo ga nožem nasmrt.

Ubrzo nakon zločina, Đurović je dobio nadimak „ubica s Tvitera“, jer je navodno, a kako su mediji pisali, nakon hapšenja u policiji rekao da je dane i noći provodio na Tviteru da je bio nezadovoljan svojim životom.

Pročitajte još:

Komentari

Vaš komentar