Trener stradalog mladića: Bogdan je bio sjajan sportista

Hronika 04. maj. 202114:03 > 14:06
Podeli:
Ivan Djordjevic, Ivan Đorđević
Foto: Nova.rs

Ivan Đorđević, boks trener Bogdana Ilića (19) iz Majdanpeka, koji je sinoć poginuo kada je "pežo" u kom je bio sa dvojicom drugova, sleteo s puta u jezero Veliki Zaton, došao je danas na mesto nesreće gde se do ranog po podneva odvijala potraga. Vest da je Bogdan pronađen mrtav dotukla je i Đorđevića, koji je za Nova.rs rekao da je njegov klub izgubio sjanog sportistu i još boljeg mladića.

bogdan ilic,majdanpek
Stradali Bogdan Ilić, Foto: Privatna arhiva

„Bogdan je trenirao boks četiri godine. Od osnovanja našeg kluba „Miners“ je bio član. Bio je sjajan momak i sportista. Koliko je bio uspešan svedoče i osvojene titule. Bio je drugi na prvenstvu Balkana boksera amatera, i treći na Državnom prvenstvu Srbije u juniorskoj konkurenciji uborilačkom sportu MMA. Juče smo se čuli…“, kazao je vidno potresen trener Đorđević za naš portal.

Foto: Nova.rs

Kako saznajemo, Ilić je trebalo da počne da radi u rudniku u Boru dva dana nakon praznika.

Podsetimo, dvojica maloletnika koji su bili u kolima sa stradalim Ilićem uspela su da se spasu zahvaljujući očevicima koji su se kretali za njima na putu u trenutku kiada je došlo do nesreće. Potraga za Ilićem odvijala se od 22 sinoć, a telo je pronađeno danas, jedan sat iza podneva.

Šta je uzrok nesreće još uvek nije poznato, kao ni to ko je bio za volanom kad je „pežo“ sleteo s puta.

 

 

Komentari

Vaš komentar