Komšija Daniela Đukića, jutjubera koji je danas satima pravi totalni haos u Ulici cara Dušana u Novom Sadu, koji se zabarikadirao u stanu i pretio da će da se ubije kao i to da će da ubije svakoga ko mu priđe, kažu da znaju da on "ima probleme".

„Znam da ima probleme, ovo nije prvi put da pravi haos. Doduše nije se ovako zatvarao nikad – kaže njegov prvi komšija Stevan. Nestala je struja u Novom Sadu, a on je izašao na terasu i vikao: Šta je Novosađani, da nema nas Ličana, vi ne biste ni imali struju“, kaže on i dodaje da se Đukić inače ponaša sasvim normalno kada ga sretne na ulici.

Drama je trajala punih 10 sati, počela je u 9 ujutru, kada je Đukićeva majka prijavila da se Daniel zaključao u stanu i da preti da će se ubiti. Ubrzo je na lice mesta stigla policija, Hitna pomoć, pregovarački tim MUP Srbije, a ulica je blokirana.

Pročitajte još:

Daniel je izlazio na terasu na kojoj je polugo plesao, vikao je na vatrogasce, policiju, takođe je rekao i da je pogledao horoskop i da „zna da mu se ništa neće desiti“.

Drama u zgradi u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić završena je oko 19 sati kada su uletele interventna policija i ekipa Hitne pomoći i odveli ga u bolnicu.

„Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam“, vikao je jutjuber dok su ga odvodili.

 

****

BONUS VIDEO: Daniel Đokić zabarikadirao se u kući, policija blokirala ulicu

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare