Foto: Instagram biljanasecivanovic

Dvojica muškaraca napala su sinoć i pretukli ćerku verenika Biljane Sečivanović, pevačice Granda. Kako je bilo objavljeno na maloletnu devojčicu nasrnuli su otac i deda njene bivše drugarice sa kojom se posvađala u školi.

Autor: Marija Dejanović/Andrej Mlakar

Povodom ovog napada za sajt Nova.rs oglasila se i pevačica Biljana Sečivanović, koja je objasnila kako je maloletna devojčica brutalno pretučena i šta se zapravo dogodilo.

“ Juče oko 18 sati završila je sa nastavom i krenula je kući deonicom koju treba da prepešači. Išla je sa svojim drugaricama prema autobuskoj stanici u Grockoj. Odjednom su zastala kola iz kojih su izašli otac i deda jedne njene bivše drugarice iz iste škole. Prvo su pratili tu grupicu devojaka, a onda su krenuli da se obračunaju. Prozivali su ih, svađali se i napadali ih da im odgovore na pitanje ko im problem sa njihovim detetom. Otac te devojčice počeo je da je udara pesnicama po glavi, dete je plavo. Posle svega došla je i policija, pa su otišli u Urgentni centar gde su konstantovane lakše telesne povrede, ispričala je Sečivanovićka za Novu.rs.

Foto: Instagram biljanasecivanovic

Ona je dodala i da je devojčica u Urgentnom centru prošla sva lekarska ispitivanja, jer je od udaraca pala u nesvest i da su zbog toga do ranog jutra bili u bolnici.

„Ona je doživela šok i na brufenima je. Kasnije je moj verenik sa njom otišao u policiju i podneli su krivičnu prijavu, videćemo šta će policija uraditi, izjavila je pevačica za Novu.rs.

Ona kaže da je kao i njen verenik bila van sebe i postavlja pitanje kako bi jedan roditelj mogao da reaguje?

„Bio je u fazi da ih ubije, ali kad je svesno razmislio zašto bi sebe strpao u zatvor. Rekao je: „Zašto nisu krenuli na mene, a ne da decu“. Tako ne bi pomogao svom detetu. Ja bih im, na primer, grkljan iščupala. Čak i da su se devojčice potukle i da je vršnjačko nasilje, onda roditelji kao normalni ljudi treba da reše problem kod pedagoda, direktora. Ne znam šta da kažem“, dodala je ona na kraju.