Biljana Sečivanović Foto: Instagram

Maloletna ćerka verenika pevačice Biljane Sečivanović brutalno je pretučena sinoć u beogradskom naselju Grocka. Na nju su prema prvim informacijama nasrnuli otac i deda njene bivše drugarice, jer su se navodno posvađale u školi.

Autor: Andrej Mlakar/Novosti

Šesnaestogodišnja devojčica je  završila u Urgentnom centru i ima podlive i masnice po glavi.

Devojčicin otac Aleksandar je za „Novosti“ rekao da je veoma potresen i da za svojih 45 godina života nikada nije doživeo ništa slično.

„Boli je jako glava, padala je dva puta u nesvest, sada je na snimanju glave… ovo nikada nigde nisam video“, rekao je vidno uznemiren Aleksandar.

Kako je Aleksandar rekao, njegova ćerka i njena bivša drugarica su se juče posvađale u školi, ali da nije mogao ni da nasluti da će doći do ovakvog nasilja.

„Juče su imale svađu dok su se vraćale iz škole. To nije bilo ništa strašano. Večeras kada je krenula kući primetila je da je prati automobil, Pošto su je pratili dva kilometara, istrčali su iz auta i počeli da udaraju moje dete po glavi, pesnicama. Sve se dešavalo ispred jedne osnovne škole. Mlađa deca su bila tu i gledala su šta se dešava. Ona je sva u podlivima, modricama, unezverena je. Jako mi je teško. Kao i svaki otac, veoma sam vezan za svoju ćerku. Ja ne mogu da zamislim u kakvom filmu ti morbidni ljudi žive kad su se organizovali da pretuku moju ćerku.“, rekao je Aleksandar.

Aleksandar je prijavio slučaj odmah policiji i kada je došao po ćerku nije mogao da dođe sebi, i kako nam je rekao, neće još dugo.

„Zvala me je i istrčao sam iz stana. Ne mogu da vam opišem očaj koji sam osetio u tom trenutku, ali se nadam da će policija uraditi sve što treba da se ovo nikada nikome ne ponovi, ni jednom detetu.“

Aleksandar je verenik pevačice Biljane Sečivanović. Zvezda Granda nije bila sa njim u Urgentnom centru jer nije ni stigla da krene za svojim verenikom.