U.M. Foto: Printscreen Facebook

Uroš M. (37) zvani Manki, koji je osumnjičen da je svoju devojku (22) 18. januara u svom stanu u Obrenovcu tukao, mučio, ošišao do glave, uzeo joj patike i mobilni i izbacio na ulicu, a uhapšen posle dva dana, pušten je da se brani sa slobode i prema nezvaničnim saznanjima lista „Nova“, napustio je Srbiju.

Uroš M. (37) iz Obrenovca, uhapšen je u petak 20. januara zbog sumnje da je svoju devojku (22) iz Uba tukao i mučio u svom stanu u Obrenovcu. To mu nije bilo dosta, već ju je ošišao do glave, pa se ni tu nije zaustavio, već joj je oteo i mobilni telefon „ajfon“ i takvu je izbacio na ulicu.

Pročitajte još:

Hapšenje osumnjičenog Uroša M. usledilo je tek dva dana nakon što ga je nesrećna devojka prijavila. Nakon što su mu stavljene lisice na ruke, određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a reakcija Ministarstva unutrašnjih poslova usledila je, čini se, tek nakon što je ceo slučaj procuiro u medije. Prema nekim informacijama, Uroš M. za „blag“ stav policije može da zahvali pojedinim inspektorima iz Policijske stanice Obrenovac.

Foto: Facebook

Prema nezvaničnim informacijama lista „Nova“, Urošu M. nije određen pritvor, a prema istim informacijama, on je već napustio Srbiju. Tome u prilog govore i objave na njegovim društvenim mrežama, na kojima se Uroš M. u svojim prkosnim objavama prijavljuje da je na lokacijama kao što je aerodrom u Hamburgu, u Nemačkoj. Poslednji put na društvenim mrežama je bio aktivan 27. januara.

Novinari Nova.rs kontaktirali su Osnovni sud u Obrenovcu tim povodom, ali su tamo kratko rekli da je „žalbeni postupak u toku i da ne mogu da odgovore na pitanje“. Nije rečeno ko se žalio i zbog čega.

Nisu nam stigli ni odgovori iz Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu na pitanje da li je Urošu M. predložen pritvor, da li je sud prihvatio predlog tužilaštva i da li se tužilaštvo eventualno žalilo na odluku suda, ukoliko osumnjičenom nije određen pritvor. Samim tim zvanično nije poznato da li je Urošu M. izrečena neka druga mera, kao što su oduzimanje putne isprave, zabrana napuštanja mesta boravišta ili obaveza javljanja u lokalnu policijsku stanicu.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu, Uroš M. je, podsećanja radi, izjavio da mu je devojka (22) sa kojom je u emotivnoj vezi i koja je prespavala kod njega prethodne večeri, ukrala izvesnu sumu novca i da je zato počinio krivična dela za koja se sumnjiči.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare