Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podgoričanin Branislav Čolević (31) juče je iz vatrenog oružja ranio sugrađanina Aleksandra Šćepanovića (53) - dok je automobilom preticao vozilo tog pedesettrogodišnjaka, ka njemu je ispalio nekoliko metaka i pobegao.

Šćepanović je pogođen u nogu i hospitalizovan je, pišu „Vijesti“.

Čolević je otvorio vatru u blizini Vezirovog mosta, odnosno u Ulici II crnogorskog bataljona u Zagoriču. Ranjeni se, prema istim informacijama, samostalno dovezao do Hitne pomoći – udaljene oko kilometar dalje. Iz Uprave policije se juče nisu zvanično oglašavali tim povodom, a nezvanično je rečeno da je do upotrebe vatrenog oružja na štetu Šćepanovića došlo oko 14.50 sati. Viši državni tužilac je obavešten i obavljen je uviđaj.

„Operativnim radom policija je došla do podataka o izvršiocu dela i pozadini. Intenzivno se radi na lociranju i lišenju slobode osumnjičenog“, rečeno je iz policije.

Šćepanovićev sin se sastao sa Čolevićem

Navodno, ranjavanju Šćepanoviću prethodio je susret njegovog sina T. Š. i osumnjičenog Čolevića. Tokom tog susreta mlađi Šćepanović pozvao je oca, a koji je, prema nezvaničnim saznanjima, od ranije u sukobu sa Čolevićem, piše Pobjeda. Navodno je Čolević sumnjao da je Šćepanović planirao podmetanje eksplozivne naprave pod njegovo vozilo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar