Ratka Jovanović nestala Foto:privatna arhiva društvene mreže

"Javila se da je stigla i onda je prestala da mi odgovara", reči su Marice, prijateljice Ratke Jovanović, čija fotografija danima kruži na društvenim mrežama jer njeni najbliži sumnjaju da je nestala u Malagi, u Španiji, kada je otišla kod svog dečka u posetu.

Kako navodi sagovornica, Ratka je rođena 7. septembra 1976. godine i iz mesta Progar je, kod Beograda. Ona se, kako kaže Marica, javila 22. juna iz Budimpešte gde je čekala avion za Malagu.

Pročitajte još:

„Sutradan, 23. juna mi se javila da je stigla. Posle sam je zvala i pisala poruke, a ona mi nije odgovarala“, reči su sagovornice.

Ona objašnjava da joj u prvi mah to nije bilo čudno pošto je Ratka znala da se ne javi po nekoliko dana.

„Posle toga sam već počela da brinem“, kaže ona.

Marica navodi da je čula od njene bivše koleginice da je karta navodno kupljena za 3. jul, što ju je začudilo budući da je Ratka rekla da ide 22. juna i da će tamo ostati dva meseca.

„Poslednji put kad sam je zvala na Viber 27. jula je zvonilo, ali se nije javljala. Posle, 1. avgusta, kada sam je opet zvala, pisalo mi je da nema Viber, a na Telegramu je viđena 16. jula“, pojašnjava Marica.

Otišla kod dečka u Španiju

Ratka je, prema rečima Marice, otišla kod dečka Nikole, koji je iz Beograda, a koji se, kako je prijateljima rekla Ratka, u Malagi bavi nekretninama.

„On je rođen u oktobru 1972. godine. Ovde ima oca koji je bivše vojno lice i sestru. Ja sam mu poslala poruku na Instagramu, ali mi nikad nije odgovorio“, kaže Marica.

„Mislile smo da je izgubila telefon“

Ratkina drugarica Svetlana navodi da oni sa njom nemaju kontakt mesec dana.

„Prvo smo mislile da je možda izgubila telefon da bi pre tri dana do nas došla vest da je ona nestala“, kaže Svetlana.

Podsećanja radi, poslednjih dana na društvenim mrežama kruži fotografija Ratke Jovanović ispod koje se navodi da je nestala u Španiji, piše Blic.

Bonus video: Ubijen policajac kod Loznice, potraga za napadačem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare