Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio u Predškolskoj ustanovi "Pčelica" u Vladičinom Hanu, nakon kog je preminuo četvorogodišnji dečak, predsednik opštine Goran Mladenović proglasio je dane žalosti 29. i 30. decembar.

„Porodici upućuje najiskrenije izraze saučešća kao čovek, kao otac i kao sugrađanin. Večnaja pamjat i neka te anđeli čuvaju“, navedeno je na društvenim mrežama.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ponedeljak, kada je četvorogodišnje dete progutalo predmet, prema nezvaničnim informacijama žir.

Hitna pomoć i druge službe odmah su pristigle na lice mesta, mališan je medicinski zbrinut ali je nažalost bilo kasno. Kolima je prebačen u Zdravstveni centar Surdulica, a potom u KC Niš, gde je operisan, ali je uprkos borbi lekara da ga spasu, nažalost preminuo.

„Dečak je primljen u popodnevnim satima u veoma teškom opštem stanju sa znacima teškog oštećenja moždane funkcije. U UKC mu je izvađen strani predmet iz disajnih puteva ali to nažalost nije promenio stanje pacijenta. Uprkos svim preduzetim merama više medicinskih timova, noćas je došlo do letalnog ishoda“, saopšteno je iz KC Niš.

Vrtić „Čarolija“ je samo pre nedelju dana, nakon rekonstrukcije, pušten u rad. Svečanosti je prisustvovao i ministar Branko Ružić.

Bonus video: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu, devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar