Foto: Facebook/Privatna arhiva

Pred Višim sudom u Vranju davanjem završnih reči završeno je suđenje Marjanu Vujačiću, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića. Za 21. januar zakazana je objava odluke suda.

Optužnica protiv Marjana Vujačića podignuta je u decembru 2019. godine zbog sumnje a je 27. septembra 2017. godine u Vranju oko ponoći ubio Jugoslava Cvetanovića.

Kako je navedeno, on mu je prišao s leđa i iz „škorpiona“ u Cvetanovića ispalio 14 projektila. Čak 10 metaka pogodilo je rođenog brata ubice Nikole Bojovića, nakon čega je on pao na zemlju.

Nikola Bojović Foto:MUP

Kako je utvrđeno, meci su Cvetanovića pogodili u pluća i srce, stomak, želudac, jetru, bubrege, zbog čega njemu nije bilo spasa. Preminuo je na licu mesta. Inače, Marjan Vujačić, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom, pored ovog ubistva sumnjiči se za još tri: dva su se dogodila u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji. U pitanju su likvidacije trojice muškaraca – Mila Ilića i Veska Kalezića u Crnoj Gori, i Gorana Gokčeta Tasića u Amsterdamu. Takođe, protiv njega je krajem prošle godine podignuta i optužnica od strane Tužilaštva za organizovani kriminal za falsifikovanje dokumenata.

Podsetimo, ubijeni Cvetanović u javnosti je bio poznat kao mlađi brat Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul, osuđenog na 35 godina zatvora jer je 2013. godine u Beogradu ubio Nikolu Bojovića, brata poznatog kriminalca Luke Bojovića, vođe zemunskog klana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar