Predrag Gaga Antonijević, Printscreen/Pink
Predrag Gaga Antonijević, Printscreen/Pink

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu.

Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje glumcu Draganu Bjelogrliću nakon što je u separeu niškog hotela udarao reditelja Antonijevića koji tvrdi da glumac i on nisu imali nikakvu komunikaciju te večeri.

„Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo“, rekao je Antonijević tokom svog gostovanja na TV Pink.

Antonijević je rekao kako je Bjelogrlićev napad bio „mučko i podlo delo“, te da glumca nije video kada mu je prišao jer je sedeo okrenut na suprotnu stranu.

On je rekao i kako je zbog boje majice Bjelogrlića pomislio da se radi o konobarici.

„Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči“, izjavio je Antonijević u emisiji i dodao:

„Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje.“

Gaga tvrdi i da mu je Bjelogrlić svašta govorio i pretio dok ga je udarao.

Podsetimo, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović.

Kecmanović je rekao je za naš portal da ništa nije prethodilo incidentu i da je Bjelogrlić, dok je udarao Antonijevića ponavljao „šta ti meni dobacuješ, šta me vređaš“, iako su, kako kaže Kecmanović, celo veče biti na velikoj razdaljini.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu nije juče želelo da saopšti razloge zbog kojih je glumcu Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, to jest koje su zakonske okolnosti za tu meru, nakon što je napao reditelja Predraga Antonijevića.

„Po nalogu našeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tužilaštvo neće saopštavati više informacija dok Bjelogrlić sutra ne bude došao na saslušanje. Takvo je pravilo. Kada bude saslušan, nakon toga ćemo u zavisnosti od procene da vidimo na dalje šta će biti i koje će mere biti. Rešenje o zadržavanju je uručeno i u njemu se nalazi obrazloženje, koje je dobio i njegov pravni zastupnik, kao i on. U toku je predistražni postupak, pa kada bude saslušan, počeće sa krivičnim postupkom. Tužilac sarađuje kao i uvek sa policijom i to su njihove procene“, kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare