Kecmanović: Dok je udarao Gagu, Bjelogrlić vikao „Šta ti meni dobacuješ!“

Hronika 23. avg. 202114:41 > 15:2320 komentara
Podeli:
Vladimir Kecmanović Foto: Twitter/Kiklop the svevideći; Goran Srdanov/Nova.rs

Pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo u društvu reditelja Predraga Antonijevića u trenutku napada Bjelogrlića sinoć oko 4 sata u niškom hotelu "Ambasador", kaže za naš portal da ništa nije prethodilo incidentu i da je Bjelogrlić, dok je udarao Antonijevića ponavljao "šta ti meni dobacuješ, šta me vređaš", iako su, kako kaže Kecmanović, celo veče biti na velikoj razdaljini.

Kecmanović, koji je zajedno sa producentom Maksom Ćatovićem pokušao da odvoji Bjelogrlića od Antonijevića kaže za naš portal da ništa nije prethodilo napadu Bjelogrlića na Antonijevića.

„Sedeli smo u delu lobija koji je jako daleko od mesta gde je sedeo Bjelogrlić. Video sam Bjelogrlića kako nam prilazi, a Gaga ga nije video jer je bio okrenut na drugu stranu. Prišao je Gagi, nije mi bilo jasno šta hoće, i počeo je, a potom i nastavio da ga udara, dok se nismo umešali i odvojili ga od njega“, kaže Kecmanović.

Dodaje da je dao izjavu u policiji povodom ovog incidenta.

„Bjelogrlić, usput je ponavljao, dok je napadao Gagu ‘šta ti meni dobacuješ, šta ti mene vređaš’. Međutim, celo veče smo bili toliko udaljeni da nije bilo teorijske šanse da je Gaga bilo šta dobacivao. Jednostavno, daleko smo sedeli od njega, da bi moglo bilo šta da se čuje“, zaključuje Kecmanović.

Podsećanja radi, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga je još nekoliko puta u glavu. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović. Bjelogrliću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar