Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon jučerašnje serije uznemirujućih događaja i loših vesti, crni niz tragedija nastavljen je i ovog jutra. Najpre je u Grockoj dete teško povređeno nakon što je na njega pao cipelarnik, da ubrzo je prestonicu potresla priča o pucnjavi na Vračaru. I policija u unutrašnjosti je imala pune ruke posla, najpre u Aranđelovcu gde se dogodio porodični zločin, a potom je u Čačku pronađen leš žene.

Najpre je javnost u Srbiji ostala zabezeknuta nakon što se pojavila vest da je trogodišnji dečak teško povređen i da mu se lekari bore za život nakon što je na njega pao cipelarnik u Vinči.

saobraćajna nesreća
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Dečak je zbrinut u bolnici i u teškom je stanju.

Pročitajte još...

Nedugo nakon ovoga, došlo je do pucnjave na Vračaru u kojoj je teško ranjen muškarac (34). Naime, reč je o sačekuši, koju je žrtva napravila drugom muškarcu. On je drugog muškarca sačekao da izađe iz zgrade u Ulici prote Mateje, a zatim ga je napao čekićem. Napadnuti je izvukao pištolj i pucao u svog napadača.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako ni tu nije bilo kraja crnim vestima od jutros, u Zapadnoj Moravi u Čačku pronađen je leš nepoznate žene. Sumnja se da je reč o ženi koja se duže vreme vodila kao nestala.

Pročitajte još...

Nažalost, ni slučajeva porodičnog nasilja nije manjkalo. Tako je rano ujutru uhapšen D. L, star 80 godina., zbog sumnje da je ubio suprugu G.L. (80) u naselju Zlatar kod Aranđelovca. Muškarac je ženu zadavio rukama.

Podsetimo, da ni jučerašnji dan nije bio ništa bolji govori i činjenica da smo imali ubistvo i samoubistvo, zverski slučaj nasilja u porodici, oružani obračun, saobraćajna nesreća.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare