Petar Panić Pana Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Petar Panić Pana, koji je uhapšen zbog sumnje da je izazvao nesreću u kojoj je teško povređena žena, pušten je da se brani sa slobode. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom saslušanja Panića.

„Povodom zadržavanja P.P, o kojem je javnost obaveštena dana 27.07.2024. godine, obaveštavamo Vas da je javni tužilac saslušao okrivljenog P.P. u prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na okolnosti izvršenja krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kada je okrivljeni u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret, detaljno navodeći kako se dogodila delikatna situacija i držeći se adekvatno i s poštovanjem pred javnim tužiocem“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako dalje navode, u daljem toku postupka će biti izvedeni svi dokazi, sagledani video snimci, javni tužilac će odrediti veštake medicinske i saobraćajne struke koji ce izraditi, nalaz i mišljenje, ispitaće se oštećena i svi svedoci, nakon čega će biti doneta zakonita odluka.

Petar Panić Pana Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Podsetimo, okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u ulici Gornjogradskoj, udario oštećenu N. M. (55), koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kom su se u momentu nezgode nalazile još dve osobe.

Oštećena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gde su joj konstatovane dve teške telesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice“ navodi se u saopštenju tužilaštva.

VIDEO: Da li su kazne za saobraćajne nesreće blage?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare