ubistvo kragujevac
Foto:Privatna arhiva/Facebook

Nikola Zečević Zeka (45) izrešetan je sinoć u centru Kragujevca u pucnjavi koja se dogodila nešto pre 21 sat u Glavnoj ulici. Na njega je za sada nepoznati napadač ispalio više hitaca u grudi, vrat i stomak, a Zečević je, prema nezvaničnim saznanjima, podlegao povredam na putu do Urgentnog centra. Policija intenzivno traga za ubicom, a povodom ovog ubistva gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić za danas je zakazao konferenciju za novinare.

Nastradali Nikola Zečević ubijen je u oružanom napadu samo nekoliko metara od ugostiteljskog objekta Vila Jelena, koji je u njegovom vlasništvu. Iako se prvobitno mislilo da su na Zečevića ispaljeni hici iz vozila u pokretu, prema najnovijim saznanjima kragujevačkih medija koji se pozivaju na izvore bliske policiji, Zečević je ubijen u sačekuši, a napadač je pobegao u sporednu ulicu.
Policija je u filmskoj akciji sinoć blokirala taj deo grada i do kasno radila uviđaj na mestu ubistva.

ubistvo kragujevac
Foto:Privatna arhiva/Facebook

Pročitajte još:

Zečević je u Kragujevcu slovio za žestotkog momka, a njegovo ime vezuje se i za nekoliko pucnjava koje su se ranije dogodile u tom gradu. Prema pisanju lokalnim medija, Zečević je navodno odležao višegodišnju zatvorsku kaznu u Požarevcu zbog ranjavanja sina vlasnika jedne poznate menjačnice. Po izlasku iz zatvora počeo je da se bavi nekretninama, a vlasnik je ugostiteljskog objekta Vila Jelena ispred kog je sinoć izrešetan.

Zečević je i na svom Fejsbuk nalogu gajio imidž žestokog momka, a često je objavljivao fotografije ispred skupocenih automobila, kao i fotografije arsenala oružja.

Prema našim saznanjima, tužilaštvo je dalo nalog za obdukciju Zečevićevog tela, a istraga će dati više detalja o ovom ubistvu, kakvo se do sada nije dogodilo u Kragujevcu.

ubistvo kragijevac
Foto:Privatna arhiva/Facebook

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić za danas je zakazao konferenciju za novinare povodom ovog oružanog okršaja u centru grada, što je prvi put da se gradski zvaničnici na ovakav način oglašavaju posle neke pucnjave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare