Andreja Bojić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Andreja Bojić, otac Snežane Bojić, koga smo danas zatekli ispred sudnice u Kruševcu gde je bilo ročište Milutinu Jeličiću Jutki, reporteru Nova.rs rekao je da je tu zbog toga što je i njegova ćerka takođe žrtva zlostavljanja, a potom i žrtva pravosudnog sistema koji nije na pravi način reagovao posle prijavljivanja slučaja.

„Moja Snežana je heroina zato što je skupila hrabrosti da prijavi takve stvari, obzirom da to nije jedini slučaj u Brusu, ja sam pomogao da to prijavimo. Zadovoljan sam što to nije prećutala, jer bi bilo jedno blato bačeno na nju. U svakom slučaju joj hvala. Tu sam na svakom suđenju, a mojoj Snežani su odbacili krivičnu prijavu. Na savest stavljam to sudiji“, rekao je Bojić koji je inače školski drug Milutina Jeličića.

Njegova ćerka je postala žrtva nakon što joj je Jutka pomogao da se zaposli u biblioteci, a kada mu nije dozvolila da je dodiruje, prema rečima oca, dobila je otkaz.

Šta je Andreja Bojić još rekao pogledajte u našem video prilogu:

Podsetimo, u Osnovnom sudu u Kruševcu danas je počeo nastavak suđenja Milutinu Jeličiću Jutki za polno uznemiravanje Marije Lukić. Milutin Jeličić Jutka nije se pojavio na današnjem ročištu i izdata je naredba za njegovo privođenje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare