Silvija Varoši Foto: Facebook/Silvija Varosi

Silvija Varoši iz Iriga, koja je u petak ujutru nestala ostavivši porodici pismo, još nije pronađena. Njeni prijatelji, muž i deca već treći dan tragaju bez uspeha, sluteći na ono najgore.

Kako je za ispričala Silvijina kućna prijateljica Jelena, ona je u petak otišla na posao i svojoj deci ostavila novac i spisak za prodavnicu.

„Međutim, to nije bio spisak, nego pismo gde je navela da ide da radi u maline. Tu je napisala kako voli svoju decu i da slobodno podignu njenu platu. Nije ponela nijedan lični dokument, lekove, ni periku koju nosi. Samo neku garderobu, novac i veknu hleba“, objašnjava Jelena za Telegraf.rs

Od tada joj se gubi trag, mada su je, navodno, u subotu videli, ali ta informacija nije dobila potvrdu.

„U subotu ujutru je viđena na glavnom putu kod skretanja za manastir Hopovo, da ide prema Irigu. Videla ju je žena čije dete ide u školu sa Silvijinim sinom. Javila mi je jer joj je bilo čudno da je kod Hopova, a živi u Irigu. Onda ju je video i kolega Silvijinog muža Andrije. Juče smo čuli da je tog istog dana bila u prodavnici, na ulasku u Irig i kupila dosta hrane“, priča Jelena.

Kažu da je Silvija bila crvena u licu i da je posrtala. Od tada je više niko nije primetio.

„Obišli smo sve letnje puteve, sve napuštene vikendice u okolini. Nigde je nema. Vegetacija je ogromna, ako je pala, teško je neko može i primetiti. Plaši nas što u okolini sada ima i divljih životinja, divljih svinja i šakala. Iznemogli smo od potrage, počinjemo da gubimo svaku nadu da ćemo je pronaći“, kažu oni.

Bonus video; Potraga za nestalim avionom u Hrvatskoj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar