Foto: Nova.rs/ Maja Adrovac, Aleksandar Zdravković i advokat Milica Colić Kravarski

Ponovljeno suđenje Aleksandru Zdravkoviću, nekadašnjem pripadniku "zemunskog klana" koji je prvostepeno osuđen na 10 godina zatvora zbog pokušaja atentata na biznismena Milana Beka 2014. godine, nakon čega je Apelacioni sud ukinuo presudu i vratio predmet na ponovno odlučivanje, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Na današnje suđenje Zdravković je došao iz kućnog pritvora, a pretres je odložen jer nije mogao da prisustvuje jedan član sudskog veća.

Foto: Nova.rs

Inače, u sud je došla i Maja Adrovac, koja je pravosnažno oslobođenja za pomaganje u pokušaju atentata, a ona je trebalo da danas bude ispitana kao svedok. Takođe, pretresu nije prisustvovao ni oštećeni biznismen Beko, koji se nalazi u inostranstvu.

Beko, Zdravković, Foto: N1/MUP

Podsetimo, Zdravković je ranije na pripremnom ročištu negirao krivicu za pokušaj ubistva poznatog biznismena Milana Beka. Inače, Beko je tog 14. novembra 2014. godine teško ranjen u pokušaju atentata, koji se dogodio ispred njegove kuće na Senjaku u Be.ogradu. U napadu je povređen i njegov šofer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar