Aleksandar Vulin FOTO: MUP Srbije

Album fotografija ministra policije Aleksandra Vulina sa osobama iz kriminogene sredine, iz dana u dan je sve veći, a poslednji otkriveni "zagrljaj" sa osobom koja je trenutno predmet postupanja Specijalnog suda, objavljena je u poslednjem broju "Nedeljnika".

Aaaaaaaahaaaaaaa…

Posted by Stevan Holic on Saturday, June 20, 2015

Pored fotografije sa hapšenim Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijačke grupe FK Rad, koja se pojavila u medijima prošlog vikenda, Nedeljnik u poslednjem broju objavio je dosad neviđenu fotografiju, nastalu tokom ministrove posede narko-plantaži Jovanjica. Vulin koji je u tom trenutku bio ministar za rad, učestvovao je u promociji imanja na kom se navodno uzgajala organska hrana, a na kojoj je, pored rotkvica, paradajza i zelene salate, pronađen rekordni zasad marihuane.

Pored dosad viđenih fotografija s Jovanjice, na kojima okopava zemlju i povrće, Nedeljnik je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk i jednu na kojoj pozira sa saradnikom vlasnika Predraga Koluvije Stevanom Holićem, a koji se trenutno nalazi na optuženičkoj klupi Specijalnog suda kao pripadnik grupe koja je proizvodila marihuanu.

Pročitajte još:

Podsetimo, fotografija Vulina sa vođom navijača Rada objavljena je prošlog vikenda. Ministar je pokušao da se opravda u javnosti tvrdnjama da je fotografija nastala na koncertu Riblje čorbe na Birfestu, kao i d a nije znao s kim se fotografiše. Tvrdio je da njemu građani prilaze stalno, kao i da on svom obezbeđenju ne dozvoljava da rasteruju građane koji žele da mu priđu.

„„Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću proveriti ko je u pitanju i objaviću sve što saznam. Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Bilo je tu i naših sunarodnika iz Hrvatske, Republike Srpske, Beograđana i Beograđanki. Koncert je bio odličan, a ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše. Za razliku od Đilasa, na mojim partijskim skupovima u prvom redu kraj mene ne sede osuđeni narko-dileri, nisam Marinika da razmenjujem poruke sa osuđenim narko-dilerima od kojih tražim da iseljavaju novinare iz Pančeva, nisam kao Đilas u najbližim odnosima sa narko-dilerima osuđenim za posedovanje više kilograma kokaina, nisu moji prvaci stranke vezivali svog kuma i tukli ga, jer nije podelio pare od mita“, rekao je Vulin i dodao da inače ima fotografije sa Vukom Jeremićem, Đinđićem, Đilasom i za te fotografije, kaže, može da bude kritikovan.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare