Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tri osobe su stradale sinoć u Nišu kada je na njih naletelo vozilo marke "audi" dok su se kretali trotoarom. Među njima je i jedno dete.

Kako prenose Niške vesti, devojka je stradala na licu mesta, a muškarac D.I (48) preminuo je u bolnici nakon saobraćajne nesreće, koja se dogodila oko 20.40 na Bulevaru Medijana. Kako su naknadne informacije pokazale, ova nesreća odnela je i treću žrtvu – telo dvanaestogodišnjeg dečaka za kojim je majka tragala pronađeno je u blizini mesta nesreće, pišu Novosti.

Prema navodima očevidaca, mladića je u besvesnom stanju Hitna pomoć odvezla u Urgentni centar niškog Kliničkog centra.

Kako dodaju očevici, automobil se velikom brzinom kretao iz pravca „Stop šopa“ i kod DIS-a je proklizao sa kolovoza i oborio mladića i devojku koji su se tuda kretali.

U Policijskoj upravi u Nišu ranije su potvrdili da je do nesreće došlo i da je jedno lice stradalo, a jedno teško povređeno.

Kako navode, za volanom automobila „audi“ beogradskih tablica nalazio se muškarac star 20 godina.

„Uviđaj je u toku, o nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo“, poručuju u policiji.

Naknadno su se pojavile informacije da je u stravičnoj nesreći nastradao i dvanaestogodišnji dečak, za kojim je majka tragala. Njegovo telo pronađeno je u blizini mesta nesreće, pišu Novosti.

Dečak je, kako pišu Novosti, išao da kupi punjač, a kako se nije dugo vraćao majka je krenula da ga traži. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare