Matej Periš i Nenad Periš Foto:Facebook

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, govorio je za TV Prva o toku istrage. Rekao je da je mu je rečeno da se potraga nastavlja u šta se i uverio.

„Nažalost nema novih informacija. Ja sam laik, ali vidim da se radi. Informaciju koje svi očekujemo, na žalost, još uvek nema“, rekao je.

Govorio je i o snimcima Mateja koji su nastali u Beogradu.

„Ja sam roditelj, sve ono što mislim promišljam sa sto strana. Mene jedino istina interesuje. Ono što znam da je istina, poznavajući mog sina on je negde, po onome što sam video izašao iz lokala, negde je hteo da ode. Nije trčao, kako vidim na snimcima, da nije znao kuda trči, pazio je gde ide. Kad je vidio taksi napravio mu je pokret rukom da stane, ušao na vrata. Šteta što taj taksi nije bio slobodan, sve mi to ukazuje da je bio svestan šta radi“, rekao je Nenad Periš.

Foto: MUP Hrvatske

Govorio je i o Matejevim prijateljima koji su sa njim boravili u Beogradu.

„Utučeni su jer su izgubili ili privremeno, bože daj privremeno, svoga prijatelja od prvog razreda osnovne škole“, kazao je za TV Prva.

Otac nestalog mladića rekao je da iz Beograda ne ide.

„A gde da idem, gde da idem. Ja čekam Mateja i siguran sam da će MUP Srbije uraditi sve da do Mateja dođem, da dođemo svi zajedno. Božić je, treba se nadati“, rekao je i zahvalio se svim ljudima i policajcima koji učestvuju u potrazi.

Bonus video: Ronioci nastavljaju potragu za Matejom Perišem na Savi


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare