Una Kablar FOTO: Instagram / uki_q

Srpska tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i beba stara dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje. Ona kaže da je njenu sestru pretukao muž, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ukoliko se razvede od njega.

„Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega“, napisala je Una.

Kako dodaje, Uninu sestru je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, pa pobegao.

„Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda“ napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca.

„Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku“, zaključila je tiktokerka.

Sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća. Ona je podnela krivičnu prijavu policiji.

Njena sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

BONUS VIDEO 23 žene žrtve partnerskih ubistava u 2022: Kada smo oguglali na nasilje?

Komentari

Svi komentari (26)