Foto:EPA-EFE/STRINGER

Kosovska policija registrovala je više slučajeva u srpskim sredinama u svom 24-časovnom izveštaju. Među njima su napad, nepoštovanje policijskih naredbi i nezakonito posedovanje oružja.

Policija je nešto pre ponoći u petak privela muškarca sa Kosova u naselju Padalište u Gračanici. On se sumnjiči da je pod dejstvom alkohola fizički napao drugog muškarca kojem je potom ukazana medicinska pomoć, piše Kossev.

Još jedan slučaj hapšenja osobe koja je bila pod dejstvom alkohola registrovan je u severnom delu Mitrovice u Ulici kralja Petra I. Slučaj je takođe registrovan u petak, u večernjim satima.

Bez preciziranja drugih detalja, iz policije navode da ova osoba nije poštovala naredbe policajaca. Nakon ispitivanja, osumnjičeni muškarac je potom pušten na slobodu.

Na jugu Kosova, u Štrpcu, registrovana su dva slučaja nezakonitog posedovanja oružja – jedan u 23.15 u subotu, a drugi u 00.25, istog dana.

U policijskom izveštaju se za oba slučaja navodi da je osumnjičeni muškarac sa Kosova sproveden u policijsku stanicu nakon što mu je pronađena i oduzeta lovačka puška.

Međutim, za slučaj koji se dogodio u 23.15, navodi se da je uz pušku oduzet i pištolj i 39 metaka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar