ubice deteta01
Foto:Nova/Facebook

Policija u Zaječaru uhapsila je Miloša N. (25) iz okoline Vlasotinca zbog sumnje da je nasmrt pretukao dvogodišnje dete svoje partnerke. Uhapšena je i majka devojčice, Jelena T., a sumnja se da je nasilnik dete pretukao pred majkom.

Miloš N. se sumnjiči da je juče, u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo.

Pročitajte još:

Dete je u bolnicu dovela majka, sa povredama. Samo sat vremena nakon prijema, dete je preminulo.

Po nalogu tužioca u Zaječaru određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati očuhu deteta Milošu N. zbog nasilja u porodici, dok je majka u pritvoru zbog zapuštanja i zlostavljanja deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Miloš se i ranije ponašao nasilno. Ipak, ono što je izvesno ste da u pomenutoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

„U dosadašnjem radu sa porodicom nije bilo prijava za zanemarivanje i zlostavljanje dece, niti je neko od roditelja bio prijavljivan za nasilje u porodici u odnosu na decu“, naveli su ranije iz Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO: Vršnjačko nasilje u Subotici: Otac dečaka kome je izvađena slezina svedoči o nemiloj sceni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar