Privođenje Darka Kostića Foto: E-Stock_ Caslav_Vukojicic

Modni kreator Darko Kostić trebalo bi da danas bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu povodom optužbi da je zatočio mladića u špajz, a zatim mu pretio smrću.

Kostić, je kako se sumnja, u svom stanu na teritoriji Starog grada držao devetnaestogodišnjeg muškarca zatvorenog u jednoj prostoriji i pretio mu da će da ga ubije.

Na teret mu se stavljaju dva krivična dela – protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnnosti.

Pročitajte još:

Podsetimo, ovo nije prvi put da je modni kreator hapšen. Naime, Darko Kostić osuđen je prošle godine u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.

Modnom kreatoru Darku Kostiću sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika, a za šta je oslobođen.

Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što ga je maloletni L. K., učesnik jednog rijaliti programa za decu, prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje. Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju.


BONUS video: MUP uhapsio dilere

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar