Ivica Dačić Foto:MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, koja je, kako je rekao, jedna od najvažnijih karika u radu Ministarstva unutrašnjih poslova i policije Srbije, saopšteno je.

„Veoma je bitno da uložimo maksimalan napor da se nastavi trend smanjivanja ukupnog broja krivičnih dela, ali i taj trend da se potpuno rasvetle najteža krivična dela, što je bio slučaj u dosadašnjem periodu“, istakao je ministar Dačić.

Pročitajte još:

Ministar Dačić je izjavio da će u narednom periodu biti dodatno poboljšani uslovi za izdavanje ličnih dokumenata kako bi građani bez većih gužvi ostvarili svoja prava.

Ivica Dačić Foto:MUP Srbije

Takođe, ministar je istakao da je cilj da se policija što više približi građanima, kao i da postiže još zapaženije rezultate u borbi protiv kriminala i očuvanju bezbednosti i sigurnosti građana.

Ivica Dačić Foto:MUP Srbije

„U narednom periodu ćemo zajedno raditi, sa svim drugim segmentima Ministarstva unutrašnjih poslova, da se te pozitivne tendencije koje postoje još više unaprede i da to rezultira ne samo statistikom koja je dobra, nego da rezultira i uverenjem građana da građani poštuju policiju, ali i da policija poštuje građane“, naglasio je ministar Dačić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare