Foto: Marius Roeer / AFP / Profimedia

Zlatni "porše panamera", koji je zapažen već nekoliko dana na beogradskim ulicama, juče je imao žestoki peh. Naime ova skupa limuzina je doživela udes na Novom Beogradu na raskrsnici kod Delta Sitija.

Ova limuzina već duže vreme zakouplja automobilističke fanove, koji nalaze svaku zgodnu priliku da slikaju ovaj skupi automobil koji košta 130.000 američkih dolara.

Međutim, jučerašnji dan nije bio nimalo naklonjen ovoj skupocenoj limuzini koja se sudarila sa „folksvagenom“ marke polo.

Kako je došlo do sudara za sad nije poznato, mada je ta raskrsnica, sama po sebi problematična zbog velikog broja automobila, koji se upravo na njoj prebacuju u suprotnu saobraćajnu traku prema „Buvljaku“ i „Mostu na Adi“.

Kako je moguće videti na fotografijama koje se šire društvenim mrežama na ovoj limuzini od udarca u maleni polo, oštećen je prednji branik i hauba, razbijen desni far..

U ovom udesu nije bilo povređenih, ali po vrednosti limuzine materijalna šteta je ogromna, toloka da bi svakog ko bi se sudario sa ovim vozilo glava zabolela.

 

Komentari

Svi komentari (1)