Foto:Facebook

Stefan Rokvić (30), sin biznismena Danijela Rokvića, oženjenog pevačicom Dijanom Didi Janković (31), ponovo je uhapšen sinoć u kafiću pri jednoj benzinskoj pumpi i to zbog sukoba sa zaposlenima. Inače, on je jula ove godine osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela, odnosno pljačke na pumpi, tokom koje je ubijena radnica Kristina Kaplanović.

Ovo je drugi put da je Rokvić uhapšen.

On je najpre priveden novembra 2019. godine na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu zbog, kako su tada mediji izveštavali, sumnje da je pomogao prvooptuženom Milošu Srebriću (38), zvanom Flekica, nakon zločina. Hapšenje je iznenadilo javnost, pre svega, jer se nije ni znalo da je raspisana poternica za još jednom osobom zbog slučaja ubistva radnice tokom pljačke na pumpi u Malom Mokrom Lugu.

Pročitajte još:

Ipak, od prvobitnog pomaganja, protiv Rokvića je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu samo za neprijavljivanje krivičnog dela.

Sada je uhapšen zbog sukoba sa zaposlenima. Tom prilikom kod njega je pronađen i nož.

Inače, Rokvić je sin biznismena Danijela Rokvića, koji je široj javnosti poznat po braku sa pevačicom Dijanom Didi Janković.

Podsetimo, Miloš Srebrić osuđen je jer je tog 25. maja 2017. godine upao na pumpu u Velikom Mokrom Lugu u nameri da je opljačka. On je od radnika pumpe, među kojima je bila i Kristina, zatražio pazar iz kase u kojoj je bilo 10.000 dinara. U komešanju sa radnicima napadač je zapucao i smrtno ranio Kristinu. Kaplanovićeva je preminula u bolnici nakon nekoliko dana borbe za život.

Srebrić je osuđen na 30 godina zatvora, dok je Rokvić dobio godinu dana kućnog zatvora.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare