Foto: Shutterstock

Maser Sava Knežević (23) i njegova majka Danijela (49), inače cvećarka, uhapšeni su jutros zbog nadrilekarstva, a oni se sumnjiče da su dosad osakatili više desetina ljudi, lažno se predstavljajući kao plastični hirurzi. Reč je o lažnim lekarima koji su napravili improvizovanu ordinaciju u samom centru Beograda i tamo operisali i unakazili brojne pacijente zbog svoje nestručnosti, a o čemu svedoče i fotografije koje nedeljama kruže po društvenim mrežama.

Za ceo slučaj saznalo se nakon što se nekoliko nezadovoljnih žena požalilo inspekciji, sa priloženim fotografijama o tome kako ih je osumnjičeni unakazio.

Knežević je imao ordinaciju u samom centru Beogradu, odnosno na Terazijama, koja je radila čak pet godina. Ipak, ubrzo nakon što se za ceo slučaj saznalo, ova ordinacija je zatvorena. Reč je o improvizovanoj operacionoj sali napravljenoj na zastakljenoj terasi, a Sava je uz asistenciju majke, cvećarke Nele, „operisao“ i devojke i muškarce.

Pročitajte još:

Inače, Knežević, po struci maser, dosad je osakatio brojne pacijente, koji zahtevaju da odgovara za svoja nedela.

Jedna od unakaženih žena, koja je htela da ostane anonimna, u svojoj objavi na društvenim mrežama rekla je da joj je Sava vadio mast iz stomaka i stavljao kao filer u usta.

„Vadio mi je sopstvenu mast iz stomaka da bi koristio kao filer za lice. Stomak mi je od tada neravan, a lice mi se upalilo i zagnojilo toliko jako da sam morala da bude operisana pod kompletnom anestezijom. Slala sam mu slike da vidi šta je uradio, tvrdio je da je to jutarnji otok i da će da prođe. Ostali su mi ožiljci na licu“, napisala je ona.

Nadrilekarstvo ulepsavanje lazni doktor
Foto:Screenshot/Instagram/savaknezevicsauvage_unakazene

„I ja sam imala užasno iskustvo sa Savom Kneževićem 2019. godine dok je još bio u Zemunu, kada sam sa prijateljicom otišla na tretman. Popucali su mi kapilari na licu i to su posledice koje ću verovatno imati zauvek. Međutim ono što me, osim besa prema Kneževiću, dodatno poražava, jeste činjenica da sam se više puta obraćala svim inspekcijama, doslovno nema kome nisam pisala, i niko do sada ništa nije uradio po pitanju njegovog poslovanja i moje prijave“, rekla je još jedna žrtva ranije za naš portal.

Nadrilekarstvo ulepsavanje lazni doktor
Foto:Screenshot/Instagram/savaknezevicsauvage_unakazene

Podsetimo, nakon što je ceo slučaj isplivao u javnost, Knežević je nestao i za njim se dosad tragalo. Njega je policija konačno uhapsila, a on se suočava sa čak nekoliko krivičnih prijava.

Knežević je, navodno, završio samo prvu godinu stomatologije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare