Polemika oko jučerašnjeg gostovanja Igora Jurića, osnivača i predsednika Fondacije "Tijana Jurić" i državnog sekretara MUP-a Srbije Biljane Popović Ivković oko toga ko je "političar pedofil" se ne stišava ni danas, posle jutrošnjeg gostovanja ministra srpske policije Nebojše Stefanovića, na TV Prva, koji je ponovo pozvao Jurića da kaže svoja saznanja, a ne da, kako je rekao, "uznemirava javnost na ovaj način", ocenivši da Jurić to "ne razume" . Igor Jurić tim je povodom za Nova.rs juče saopštio da ne želi da odgovara na prozivke.

„Sve o čemu želim da pričam i narednom periodu su nestanci dece i „Amber alert“. Molim Vas da me razumete“, napisao je Igor Jurić odgovor našem portalu, povodom jutrošnje izjave ministra policije Nebojše Stefanovića, kao i odgovor pitanje da li namerava da se odazove na poziv tužilaštva, da iznese dokaze i saznanja o navodnom „političaru pedofilu“.

Inače tokom pre podneva Igor Jurić se povodom svega oglasio na društevnoj mreži Fejsbuk“, gde je ostavio emotivnu poruku:

„Moja borba je misija i moj život. Navikao sam na izdaje, udarce, loše ljude i teške dane. Ali, nije moje jedino dete, moja Saška. Izvini srećo i hvala ti što i ti biješ bitku koja nije tvoj izbor. Ponosan što si moja. ♥️“, obajvio je Jurić i sliku sa svojom mlađom ćerkom Saškom.

Foto: printscreen/[email protected]

Ispod ovog posta, veliki broj građana uputio je reči podrške Igoru Juriću i osudio juče skandalozne reči, koje mu je tokom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva uputila državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković: „Gde ste bili kad je Tijana ubijena“, što je izazvalo revolt i ogorčenje javnosti.

Foto: printscreen/[email protected]

Inače Jurić je juče povodom gostovanja, i pitanja koje mu je uputila državna sekretarka Biljana Ivković Popović, rekao za naš portal:

“Imao sam težak dan. Koliko god da se loše osećam, srećan sam što sam spoznao pravo lice osobe koja je trebalo biti podrška svemu što danas radim”, napisao je Jurić u odgovoru našem portalu.

Podsetimo, državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković i predsednik Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić, gostovali su juče zajedno u programu TV Prva i govorili o temi koja već mesecima intrigira javnost, a tiče se pedofilije u Srbiji. Jurić je u više navrata isticao da ima dokaze o javnim ličnostima koji su pedofili, dok se državna sekretarka MUP-obratila ocu ubijene devojčice na neočekivani način pitajući ga gde je bio kad mu je kćerka ubijena.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare