Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Martin Č. (45) pronađen je rano jutros mrtav u kući u Grockoj, a kako naš reporter javlja sa lica mesta, njega je, prema nezvaničnim informacijama, ciglom ubio Nikola D. (33). Njih dvojica su zajedno živeli u kući u kojoj se dogodio zločin.

Njih dvojica su se upoznali u Crnoj Gori i zajedno su živeli u kući u Grockoj. Spojili su ih narkotici, odnosno, obojica su bili u zatvoru zbog posedovanja i korišćenja opijata.

Prema rečima komšija, u toku prošle noći iz kuće se čula vika.

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo u Grockoj, Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Čuli smo svađu koja je dopirala sa sprata te kuće, a potom se čulo da se biju. Odjekivalo je celom ulicom. Čulo se kao da puca staklo“, pričaju komšije o čemu i svedoče razbijene flaše i krv na spratu na kojem se dogodilo ubistvo.

Takođe, na kući je i razbijen prozor.

„Mislimo da ga je majka pronašla mrtvog i svog krvavog. Pored tela mu je bila cigla. Ona je vačjda zvala policiju“, pričaju komšije.

U Domu zdravlja u Grockoj su rekli da je njihova ekipa hitne pomoći dobila poziv za teren od komšija ili prolaznika koji su primetili da muškarac nepomično leži duži vremenski period. Hitna pomoć je izašla na teren u 5.30 sati i nakon petnaestominutnog pregleda, konstantovana je smrt muškarca.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar