FOTO Nova.rs u Skadarliji: Kofer pripada ubijenom Amerikancu

Hronika 04. maj. 202119:26 > 15:46
Podeli:
Policija Ulica Strahinjica Bana
Policija u Ulici Strahinjića Bana Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ekipa Nova.rs otišla je u Skadarliju koju su opkolile jake policijske snage zbog sumnjivog kofera. Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, kofer i ostale nađene stvari pripadaju Gavinu Glimu, Amerikancu koji je ubijen na Zvezdari.

 

Na terenu su tri policijska automobila i nekoliko pripadnika MUP, kao i inspektori. Kofer su otvorili na licu mesta, a u njemu su pronašli garderobu, dokumenta i druge lične stvari.

Policija Ulica Strahinjica Bana
Policija u Ulici Strahinjića Bana Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nezvanično saznajemo da stvari pripadaju Amerikancu koji je na Zvezdari prebijen nasmrt.

Prema prvim informacijama, Amerikanac je sinoć bio pod dejstvom alkohola i hteo je da odsedne u hostelu u istoj ulici. Navodno su ga izbacili iz hostela, odnosno, nisu hteli da ga prime da prenoći, jer je bio u alkoholisanom stanju i svađao se sa zaposlenima.

„Nisam radio sinoć, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da je u pitanju ubijeni. Ali da se dogodila svađa i da nisu hteli da prime čoveka jer je bio previše pijan je istina“, rekli su nam iz hostela.

Iz obližnjih kafića kažu da je reč o Amerikancu koji se često šetao po Skadarliji i dodaju da je nađeni prtljag njegov, jer ga je, kako navode, stalno „vukao“ sa sobom.

„Sedeo je sa skitnicima kod česme. Tu su se opijali po celu noć. Taj prtljag je njegov, non stop ga je vukao uz sebe“, rekli su nam iz kafića.

Nakon sat vremena istrage policija je napustila Skadarliju.

Komentari

Vaš komentar