Foto:Screenshot/Youtube/Insajder Video/Nemanja Jovanović/Nova.rs

Žalbeno veće Višeg suda u Kruševcu danas će se odlučivati o prvostepenoj presudi Osnovnog suda iz tog grada po kojoj je Milutin Jeličić Jutka, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri meseca zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje i seksualnog uznemiravanja Marije Lukić.

Prvostepena presuda o čijoj pravosnažnosti odlučuje žalbeno veće suda, doneta je 10. jula. Žalbu na presudu je podnela Jeličićeva odbrana, ali i Osnovno tužilaštvo koje traži veću kaznu, od minimum 7 meseci.

Pročitajte još:

Podsetimo, nekadašnjem prvom čoveku opštine Brus sudi se za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice. Sem Lukićeve, optuženog Jeličića prijavilo je još sedam žena. Međutim, optužni predlog je podignut samo u slučaju Lukićeve.

Pročitajte još:

Takođe, Jeličić je na poslednjim izborima nastupao kao samostalni kanditat i izgubio je od SNS koja je dobila najviše mandata.  Iako je prethodno bilo pomena da će na nastupajućim izborima biti nosilac liste SRS u tom mestu, lider radikala Vojislav Šešelj, nakon pritiska javnosti ga je ekspresno iščlanio iz stranke, Jutka je zato samostalno izašao na današnje izbore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar