Čelniku kluba u Brusu pretili zbog Jutke: Zaklaćemo ti decu

Hronika 18. jun. 202010:20 > 15:01
Podeli:
Foto: Printskrin N1

Dragan Vidojević, predsednik opštinskog odbora i fudbalskog kluba u Brusu, ponovo se našao na meti pretnji nepoznatih osoba i to samo dan nakon što je za portal Nova.rs pričao o uznemiravanju od strane Milice Jeličić, ćerke Milutina Jeličića Jutke, koji je optužen za seksualno uznemiravanje bivše saradnice Marije Lukić.

Vidojević je nove pretnje dobio ubrzo nakon što je naš portal pisao o ranijim, koje je dobijao od Jeličićeve i u kojima mu je pretila batinama i psovala ga. Između ostalog, Vidojević je za naš portal govorio i o tome kako je nekadašnji predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka zloupotrebljavao svoj pololožaj i primoravao žene da spavaju s njim u zamenu za posao.

Nove pretnje stigle su samo dan od pomenutog teksta, kada je Vidojeviću nepoznata osoba ispred picerije “Kijaso” u Brusu pretila da će mu povrediti decu.

“Sedeo sam ispred picerije “Kijaso” sa vlasnikom Aleksandrom C. Pričali smo o fudbalu kada su naišla tri lica, gosti su ušli unutra i Aleksandar C. je ustao da ih posluži. U jednom momentu, dok sam sedeo, naišlo je iz pravca ulice Kralje Petra Prvog vozilo “folksvgane” crne boje, koje se zaustavilo naspram mene i vozač, koji je bio sam u vozilu, otvorio je staklo i obratio mi se rečima: “Je***u ti mater, zaklaću ti decu””, rekao je Vidojević jutros u policijskog stanici.

Foto: Privatna arhiva/ Dragan Vidojević

On je ispričao da mu pomenuta osoba nije bila poznata, kao i da je ceo slučaj odmah prijavio u policijsku stanicu.

Foto:Privatna arhiva

“Pošao sam do policijske stanice kako bih navedeno vozilo prijavio i to vozilo sam zatekao ispred pekare. Dok sam ja ušao u stanicu i rekao da je vozilo ispred, automobila više nije bilo”, rekao je Vidojević.

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, policija je, na osnovu kamera iz picerije, locirala i identifikovala lice koje vozilo automobil.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar