Foto: Facebook

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan V. iz okoline Vranja koji je poginuo juče oko 17 časova, nakon što je vozeći audi 80 sleteo sa puta i udario u banderu, biće sahranjen sutra u svom rodnom selu, saznaje Nova.rs.

Kako navode prijatelji nastradalog mladića, nesreća se dogodila kod sela Vlase, kada je Stefan najverovatnije usled neprilagođene brzine sleteo sa kolovoza, udario u banderu i prevrnuo se.

„Od zadobijenih povreda je preminuo na licu mesta. Užasno smo pogođeni njegovom smrću jer je bio divan mladić, drug i prijatelj. Završio je hemijsko-tehnološku školu u Vranju, a radio u fabrici delova za automobile. Zaista je bio besprekoran mladić“, navodi neutešna drugarica nastardalog Stefana.

Foto: Facebook

Kako dodaje jedan od dobrih drugara nastradalog mladića, desetak dana pre nesreće slavili su Stefanovu porodičnu slavu.

„Na Aranđelovdan smo sedeli do kasno i slavili, a deset dana nakon toga ga ispraćam u sanduku. Još teže mi pada što je poginuo pred rođendan, 22. decembra. Bio je srednje dete, ima mlađu i stariju sestru, bio je i ujak“, kroz suze kaže naš sagovornik i dodaje:

Pročitajte još:

„Sutra, 06.12, u 13 časova na Uševačkom groblju sahranićemo našeg Stefana. U 12 sati se kreće od njegove porodične kuće ka groblju“, zaključio je naš sagovornik.

***

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Beogradu, dvoje poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar