Snežana Ćirović
Snežana Ćirović. Foto: Privatna arhiva

Snežana Ćirović iz Čačka, koja je danas bila na revakcinaciji umesto da primi drugu dozu "Sinofarm", tvrdi da je dobila "Fajzer" cepivo.

„Besna sam i ogorčena, tamo je bilo neko snimanje i oni su se verovatno zbunili. Kada sam videla na papiru da nisam dobila drugu dozu kineske vakcine, pitala sam šta da radim“, kaže on za Nova.rs i dodaje da su joj odgovorili da će „ispraviti papir“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Potom su, kako kaže, usledila izvinjenja, a kada je rekla da će kontaktirati direktora Doma zdravlja na nju su skočili i pokušali da je spreče.

Foto: Privatna arhiva

„Tresem se, ogorčena sam, kontaktirala sam advokata i  konsultovaću se sa njim o preduzimanju daljih koraka. Oni su želeli to da prikriju, verovatno da ne bi izgubili radna mesta, ali slučaj mora da se prijavi Ministarstvu zdravlja“, ispričala nam je ona.

Foto: Privatna arhiva

Snežana ističe da je operisala kičmu, pije lekove jer ima srčane tegobe i ne zna kako će ova greška da se odrazi na njeno sveukupno stanje.

„Prvo sam primila kinesku, a potom „Fajzerovu“, za koju sam čula da mogu da imam deset vrsta simptoma“, ogorčeno je zaključila za Nova.rs ova Čačanka.

Nova.rs pokušala je da dobije komentar direktora lokalnog Doma zdravlja, ali do objavljivanja ovog teksta on nije odgovorio na naš pisani upit.

Da podsetimo, početkom marta Slađan Antić iz Vranja greškom je primio dve različite vakcine protiv koronavirusa.

Antić je naveo da je prvu dozu vakcine Fajzer primio 28. januara u Domu zdravlja u Vranju, gde je i dobio karton u kojem je pisalo koju je vakcinu primio i kad da dođe na revakcinaciju. Ona mu je zakazana za 18. februar.

„Dok sam čekao da dobijem vakcinu pričao sam s doktorom, došla je sestra i dala mi vakcinu, doktor mi je rekao da je dobro što sam ovo primio, pošto zna da sam preležao koronu u julu, ‘ova je kineska super’. Ja sam se iznenadio, pitao sam ‘kako kineska’, pa ja sam prvo primio Fajzerovu, i tu je nastao metež“, ispričao Antić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar