Vranjanac s dve različite vakcine: Bilo mi je jako loše

Društvo 05. mar. 202108:47 > 09:24
Podeli:

Slađan Antić iz Vranja je 28. januara primio Fajzerovu vakcinu, da bi 18. februara primio drugu dozu, ali kineskog proizvođača Sinofarm. Ovaj Vranjanac kaže da mu je nakon toga bilo loše, ali da se sada oseća boje. U razgovoru za jutarnji program Televizije Nova S "Probudi se", on napominje da mu iz zdravstvenog sistema niko ništa nije pomogao, niti ponudio, sve dok se nije obratio medijima.

„Nadležni su počeli da se javljaju tek kad sam se obratio novonarima, pre toga deset dana mi se niko nije javio. Juče sam bio kod direktorke bolnice i ona mi je ponudila svu pomoć koja mi bude potrebna kontaktiarao me je i Mirsad Đerlek (šef Nacionalnog tima za koordinaciju vakcinacije), videćemo šta će biti dalje“, kaže sagovornik televizije Nova S.

Antić nema ni konkretan odgovor na to da li je, uz dve doze različitih vakcina, sad zaštićen od korone:

„Otkud ja znam, o tome mi zvanično niko ništa nije objasnio“.

Danima se nije osećao osećao dobro, opisuje koje je probleme imao, s čim se suočava i čega se pribojava.

„Bilo mi je jako loše jedno 6-7 dana, sad sam bolje. Struka je rekla da revakcina počinje da deluje posle dve nedelje, a danas je tačno dve nedelje otkako sam revakcinisan. Videćemo šta će biti. Imam neki bol u grudima i nesvesticu, hladne su mi ruke i imam problem sa cirkulacijom, ali generalno sam bolje nego što sam bio“, objašnjava Antić.

Nakon jučerašnje vesti o tome da je smenjena upravnica Doma zdravlja u Vranju Jadranka Ajanović, Antić poručuje da mu nije bila želja da bilo ko bude sankcionisan,

„Ja sam samo hteo da se revakcinišem, a ispao je toliki problem, što ja stvarno nisam želeo“, objašnjava ovaj Vranjanac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar