Foto: Arhiva

Televizija Pink nije odgovorna za uvrede koje je u emisiji "Hit Tvit" izneo pevač Aca Lukas na račun novinarke N1 Žakline Tatalović, smatra Služba za nadzor i analizu Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Pročitajte još:

Članica Saveta tog tela Judita Popović kaže da služba u svom izveštaju nije utvrdila povredu bilo kog medijskog zakona i da je zato donela takvu odluku.

Ona, međutim, smatra da su u ovom slučaju povređene odredbe Zakona o javnom informisanju i medijima i Zakona o elektronskim medijima, navodi se u saopštenju Centra za istraživačko novinarstvo Srbije.

Dodaje se da će o izveštaju službe REM-a Savet tog tela raspravljati na sutrašnjoj vanrednoj telefonskoj sednici.

Podsetimo, folk pevač Aca Lukas, bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, i to na račun fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, odnosno Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković , samo su ćutali.

Pročitajte još:

“Žaklina Tatlović se podsmeva svemu i svakome, ja sam ekspert za ovo, na koju će televiziju da ode kada je drugi muškarci kojima se sveti, da bi se osvetila, pogledajte sliku, da vidimo kako izgleda”, govorio je nepovezano Lukas dok je voditeljka pokušavala da ga prekine.

“Hoćemo da vređamo, hoćemo”, nastavio je Lukas u svom tonu.

Ioako nije bio narazumljiviji, spomenuo je i plastične operacije, ignorišući upozerenja voditeljke da prestane sa vređanjem novinarke.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar