Brankov most gužva radovi Foto:Marko Dragoslavić/ FoNet

Uprava saobraćajne policije saopštila je da će od sutra od 10.00 časova do 23. avgusta do 06.00 sati za javni saobraćaj biti zatvorena krajnja desna (žuta) saobraćajna traka na Brankovom mostu, smer prema Novom Beogradu, a saobraćaj će se odvijati krajnjom levom i srednjom saobraćajnom trakom.

„Uprava saobraćajne policije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, odnosno znakove koje učesnicima u saobraćaju daju policijski službenici tokom regulisanja saobraćaja“, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Usled izvođenja radova na rekonstrukciji raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, do 1. septembra ove godine za javni saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od Ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina, kao i jednosmerni deo ulice Sajmište iz pravca Bulevara Mihajla Pupina, podsetila je Uprava saobraćajne policije.

Podsetimo, ranije danas u centru Beograda zabeležene su ogromne gužve jer su na izlazu sa Brankovog mosta bile zatvorene dve trake. Kolone vozila su se stvarale još u Bulevaru despota Stefana i Bulevaru kralja Aleksandra, preko Trga Nikole Pašića.

Brankov most gužva Foto:Marko Dragoslavić/ FoNet

Portal Nova.rs je ranije danas preneo da građani uopšte o ovim današnjim radovima nisu bili ni obavešteni saopštenjem, a informacije se nise mogli naći ni na sajtu grada Beograda gde se objavljuju servisne informacije.

Brankov most gužva Foto:Marko Dragoslavić/ FoNet

Tek na sajtu JKP „Beograd put“ u delu koji se odnosi na informacije o redovnom održavanju može se pročitati da se na Brankovom mostu izvodi sanacija kolovoza.

Brankov most gužva Foto:Marko Dragoslavić/ FoNet

***

BONUS VIDEO – Radovi na kružnom toku kod Brankovog mosta izazvali saobraćajni kolaps u gradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare