Maksi Foto: Nova.rs

Danas, na Badnji dan, pošte i prodavnice će uglavnom raditi uz skraćeno radno vreme, dok će na sutrašnji Božić uglavnom biti neradan dan.

U četvrtak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova, a 27 pošta u Srbiji, čiji je spiska objavljen na sajtu Pošte Srbije, radiće do 18 časova.

Na Božić, 7. januara, radiće dežurne pošte –  Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu Nikola Tesla, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Radno vreme trgovina: Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go

Na Badnje veče, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno, do 18h časova, dok će Božić, 7. januar, biti neradan dan za sve Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go radnje.

Idea, Roda, Mercator

Prodavnice će danas raditi skraćeno do 18 časova. Božić, 7. januar je neradan dan za većinu prodavnica. Božić će, ipak, biti radni dan za markete na Kopaoniku (Sunčani vrhovi) i na Zlatiboru (Jovanke Jeftanović i Miladina Pećinara).

Lidl

Prodavnice će na Badnji dan raditi skraćeno, do 18 sati. Božić je za Lidl trgovine neradan dan.

Univerexport

Badnji dan za radnje iz ovog trgovinskog lanca podrazumeva skraćeno radno vreme – do 16 sati. Određene prodavnice Univerexporta radiće i 7. januara 2022. godine, do 14, odnosno do 14.30 časova, o čemu su detalji dostupni na sajtu ovog trgovinskog lanca.

DM drogerije

Na Badnji dan, 6. januara, prodajni objekti ostaju otvoreni do 17 ili 18 časova, u zavisnosti od konkretne lokacije. Božić će biti neradni dan za sve Dm drogerije.

Tržni centri

Na Badnji dan, 6. januara, radiće skraćeno do 18 časova. Božić je neradan dan, ali to ne važi za bisokope u okvir tržnih centara.

Bonus video: Domaćinske Priče – Salata od lignji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar