Foto:Shutterstock

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, na petlji „Ostružnica“ od 9 do 15 časova biće obustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova na demontaži starih i montaži novih „P“ i „T“ portala.

Za vreme izvođenja radova petlja „Ostružnica“ će biti zatvorena za učesnike u saobraćaju koji budu koristili Obrenovački put.

Na obilaznici oko Beograda, zona petlje „Orlovača“ produžava se izmena režima saobraćaja do danas, zbog izgradnje leve kolovozne trake, na državnom putu I A reda broj 1 i na državnom putu I B reda broj 22.

Do 19 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju na deonici Beranovac – Goč, u mestu Jovac. Alternativni putni pravac će biti Vrnjačka Banja-Goč.

Do 18. decembra,od 7 do 15 časova, obavljaće se radovi na sanaciji kolovoza dela auto-puta E-75, od petlje Batočina do petlje Pojate.

Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će periodično biti zatvarane vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Pročitajte još:

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar