Viktor Miletić Foto: Humanitarna fondacija Budi Human

Viktoru Miletiću (14) je 2024 dijagnostikovan maligni tumor u maloj klarlici i suspektne metastatske promene u parakavalnim limfnim čvorovima i dufuzno manjim promenama u plućima, prema CT nalazu.

Viktor je operisan na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić, urađena je biopsija tumora male karlice i zahvaćenog limfnog čvora, a po dobijanju nalaza biće doneta odluka o daljem toku lečenja.

Viktor je ima i cerebralnu paralizu koja je dijagnostikovana po rođenju kao posledica krvarenja na mozgu usled komplikacija prilikom prirodnog porođaja, ali je uz kontinuirane terapije u koje je bio uključen od četvrtog meseca života, neurorehabilitaciju i intenzivane fizikalne tretmane napredovao i razvijao se u skladu sa uzrastom.

S obzirom da je sada Viktorovo zdravstveno stanje mnogo ozbiljnije, roditelji apeluju na sve dobre ljude da pomognu svojim donacija da Viktor pobedi opaku bolest i da i iz ove borbe izađe kao pobednik jer jedina želja mu je da bezbrižno živi sa bratom blizancem i mlađom sestrom.

PROČITAJTE JOŠ

Sredstva su mu potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, terapije, lekove, potrošni medicinski material, rehabilitaciju kao i za putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Pomoć za Viktora možete uplatiti na sledeći način:

Slanjem SMS poruke na 3030 gde treba upisati broj 60

Uplatom na dinarski račun: 160-0000000406768-32

Uplatom na devizni račun: 160-005400008802-75

SWIFT/ bic: DBDBRSBG

BONUS VIDEO Fijakerijada u Kragujevcu: Humanitarna akcija i padobranski skokovi na hipodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar