Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75, petlja „Tranšped“ – petlja „Mali Požarevac“, u smeru od Beograda ka Nišu, od 7 do 17 časova traju radovi na postavljanju poklopaca na slivnicima i šahtovima za kišnu kanalizaciju.

Za saobraćaj je zatvorena krajnja preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se u zoni radova odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Beograd – Pančevo, na Pančevačkom mostu, obavljaju se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog asfaltnog zastora u sklopu pripremnih radova na sanaciji dilatacionih spojnica.

Foto:Shutterstock

Sutra od 9 do 17 časova obavljaće se radovi u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Beograd-Pančevo – dok će se saobraćaj odvijati levom -slobodnom saobraćajnom trakom (smer ka Pančevu).

U nedelju, 8. novembra, od 9 do 17 časova obavljaće se radovi u desnoj saobraćajnoj traci u smeru Pančevo-Beograd, dok će se saobraćaj odvijati levom -slobodnom saobraćajnom trakom (smer ka Beogradu).

Putevi Srbije navode da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putu Mladenovac – Selters Banja, od 10 časova će biti obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila na nadvožnjaku preko pruge. Alternativni putni pravac je obilaznicom – državnim putem I B reda broj 25.

Na putu Preljina – Konjevići traju radovi na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je pet sati, na Kelebiji tri sata, na Batrovcima oko sat vremena, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar