Foto: Infokg

Zbog vremenskih nepogoda, juče je evakuisano 14 osoba, saopštio je MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, zbog obilnih padavina tokom noći bili su angažovani na više od 40 lokacija na teritoriji Beograda, a najveći broj intervencija bio je u Кolubarskom i Rasinskom okrugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Vatrogasci-spasioci bili su u najvećem broju angažovani u pomoći stanovništvu u vidu crpljenja vode na teritoriji Кruševca, Trstenika, Valjeva, Mionice, Ljiga i Uba, kao i u Vranju, Leskovcu i Lazarevcu, saopštio je MUP.

Tokom jučerašnjeg dana evakuisano je ukupno 14 osoba u tri intervencije, od kojih je pet vaspitačica evakuisano iz vrtića u Ljigu, a devet osoba evakuisano je iz vozila u Mionici i Кruševcu.

Takođe, vatrogasci-spasioci bili su angažovani i na gašenju osam požara izazvanih gromom u Subotici, Vranju, Ubu, Nišu, Trsteniku i Beogradu, kao i na uklanjanju palih stabala i delova krovne limene konstrukcije u Zaječaru, Кnjaževcu, Užicu, Čačku, Leskovcu, Lazarevcu, Кragujevcu, Кruševcu, Ćupriji i Negotinu.

BONUS VIDEO: Nevreme sinoć izazvalo apokalipsu na ulicama Beograda, ljude izvlačili iz poplavljenih automobila. RHMZ ima nove loše vesti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare