U novinama "Nova" od ponedeljak pročitajte zašto se Aleksandar Vučić ni ovaj put neće povući sa čela Srpske napredne stranke.

„Lider SNS će biti nosilac liste te partije kad dođe do ponavljanja izbora u Beogradu, pošto su prethodni izbori pokazali koliko je njegov rejting veći od rejtinga partije i on ne želi da se kocka sa mogućnošću da opozicija napravi bolji rezultat u prestonici“, objasnio je izvor lista iz vrha SNS.

„Svaka nova Vlada SNS je sve lošija“, ocenjuje u intervju za „Novu“ Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Pod naslovom „Lekcije ‘krojili’ Crkva i politika, a ne biolozi“, list piše da je o izmeni gradiva u udžbenicima za biologiju odlučivala komisija u kojoj nije bilo nijednog predstavnika struke.

„Nova“ objavljuje da je u Laktašima sahranjen Mladen Dulić, koji se ubio zbog ismevanja na društvenim mrežama: „Region plače za Mladenom“.

„Uz blagoslov opštine investitor uništava banju kod Aranđelovca“, naslov je priče o nastavku devestacije Parka Bukovička banja.

„Nova“ prenosi ispovest preživelih iz tragične gužve u Seulu u kojoj su nastradale 153 osobe: „Padali smo kao domine i gubili dah“.

U tekstu „Novakov pakleni izazov i svi pariski rekordi“, list piše o nastupu Đokovića na Mastersu u Parizu od 31. oktobra do 6. novembra, gde ga čeka težak žreb.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO – Jelena Vukićević: Svi vidovi nasilja na društvenim mrežama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar