Novine "Nova" u ponedeljak pišu o sednici Predsedništva Narodne stranke na kojoj je Miroslav Aleksić smenjen sa mesta Izvršnog odbora, a uz njega i predsednik pokrajinskog odbora za Kosovo Žarko Ristić i Lazar Paunović, predsednik omladine.

Na pitanje da li je to sve moralo da bude urađeno pre stranačkih izbora, potpredsednica NS Sanda Rašković Ivić kaže da „ovakav odgovor sigurno ne bi bio da igru nije nametnula grupa oko Aleksića“.

U tekstu pod naslovom „Vulin pod lupom zbog kontakata sa ‘škaljarcima'“, dobro obavešteni izvor „Nove“ navodi da postoje operativna saznanja da je Vulin imao kontakte sa organizovanim kriminalnim grupama u Srbiji i regionu.

Ističe da do danas ni Vučić, ni Dačić nisu obavestili javnost odakle Vulinu „tetka iz Kanade“ i novac za stan na Zvezdari.

Tu je i priča „Rat skopskih klanova preneo se u Grčku“, koja otkriva pozadinu ubistva makedonskog biznismena Ohrana Bajramija „Okija“ na Halkidiju.

Ukazuje se da je reč o mafijaškom obračunu i da je Bajramijeva likvidacija bila unapred najavljena na TikToku.

„Dentalni turizam – Stomatolozi u Srbiji deset puta jeftiniji“, naslov je teksta o tome kako građani iz dijaspore i stranci sve češće dolaze u Beograd po „holivudski osmeh“.

Urbanista Ivan Simić za „Novu“, u tekstu: „U Beogradu sve veće toplotno ostrvo koje negativno utiče na zdravlje“, analizira rast temperature u prestonici Srbije.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO – Vlast u Srbiji suptilno ignoriše američke sankcije Vulinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar