U novinama „Nova“, u ponedeljak, pročitajte kako izgleda foto-robot kandidata opozicije za gradonačelnika Beograda po skici stručnjaka.

Predsednik Novog DSS-a ima veoma male fluktuacije u glasovima u centralnim i obodnim opštinama Beograda, profesor je Univerziteta i dobro komunicira sa različitim strukturama glasača, dok Savo Manojlović predstavlja energiju u političkom životu i dobro stoji i kod glasača građanske i glasača desne opozicije.

„Ova vlast ne može pasti na izborima bez pritiska ulice“, poručuje u intervjuu za „Novu“ Ognjen Radonjić, profesor Filozofskog fakulteta.

„Ne vidim korist da SPN i NADA idu u jednoj koloni, izborni uslovi se neće značajno promeniti“.

„Nova“ otkriva i kako je sin novosadskog biznismena maltretirao saobraćajne policajce, jer su ga zaustavili: „Čeka vas metak, pobiću i vas i porodicu“.

Osumnjičeni N. E, inače odranije poznat policiji po nizu krivičnih dela, vozio je bez dozvole koja mu je trajno oduzeta, a onda brutalno pretio policijskom službeniku koji je uspeo da snimi pretnje. Kod njega je nađen i nož.

Jednim potezom vlasti u Atini pojeftinilo 3.000 proizvoda, trebalo bi da se ugledamo na njih: „Grci smanjili marže, mogla bi i naša Vlada“.

Najbolji srpski teniser srušio Vukića iz Australije, čeka ga mladi Italijan: „Novak na teži način skinuo rđu sa Indijan Velsa“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar